dilluns, 30 de maig del 2011

La Plataforma “ L'Hospitalet Sense Vies “ torna a constituir-se per demanar el soterrament immediat de les vies

Com ja vam fer l’any 2000, un grup d’entitats de la ciutat de l’Hospitalet ens constituim com Plataforma L’Hospitalet Sense Vies i encetem una campanya ciutadana per recollir adhesions de persones i entitats a una reivindicació històrica: el soterrament de les vies de tren que separen els barris de la nostra ciutat, obstaculitzen les connexions, frenen el desenvolupament econòmic i projectes d’abast metropolità i ens ocupen un espai que a l’Hospitalet és molt escàs.

A diferència de la campanya del 2000, ara el que reivindiquem és l’execució dels compromisos presos per les institucions polítiques el 2001 i el 2008. Com expliquem al Manifest, el 2001 s’aprovà el soterrament de les vies un cop finalitzades les obres de l’AVE, i el 2008 s’aprovà el projecte executiu dotat economicament per dur a terme el soterrament del tram de la línia de Vilanova.

La campanya començarà amb la presentació pública de la Plataforma L’Hospitalet Sense Vies i la lectura del manifest. La presentació tindrà lloc el proper dijous 2 de juny a les 17 hores, al Pont de la Torrassa,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada